In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan


Rencensies:

“De juiste richting van mijn loopbaan was lang vaag” Patricia, werkzoekend

“Ga nou eens met jezelf samenwerken! Werk jezelf niet langer tegen ...” Marnix, ondernemer

“Cruciaal om te lezen voor je zoektocht naar een (nieuwe) baan!” Alex, werkzoekend

Voor aanschaf het boek eerst inkijken? Dat kan!

Vul je voornaam en e-mailadres hieronder in en ontvang gratis de preview van het boek `In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan`.

met het achterlaten van uw naam en e-mailadres geeft u toestemming voor het ontvangen van meerdere tips per e-mail.

In 13 stappen werk maken van jouw loopbaan

Dit boek is ontwikkelt voor een ieder die nadenkt over zijn loopbaan. Het praktijkgerichte boek bied je in 13 stappen loopbaanbegeleiding zodat je houvast en structuur hebt maar tegelijkertijd zelf de touwtjes in handen hebt. Van wie ben je, wat kan je, wat wil je naar HOE jouw baan te bereiken. Door de combinatie van de thema’s: theorie, praktijk, tips en voorbeelden is het voor een ieder die een stap wil maken in zijn loopbaan het ultieme boek om nu eens met plezier aan de slag te gaan. Door de 4 thema’s telkens aan te duiden met een icoon is het naast afwisselend ook makkelijk leesbaar.

Het boek bevat verschillende methoden en modellen die de lezer helpt dilemma’s op te lossen, patronen te doorbreken en kansen in te zien. Door de toevoeging van het werkboek kunnen de verschillende oefeningen gelijk het juiste beeld geven.

Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, vanuit ontslag of faillissement op zoek bent naar een nieuwe baan of je afvraagt of je huidige baan nog wel voldoening zal geven tot je pensioen. Dit boek geeft je de loopbaanbegeleiding die je nodig hebt. Ook voor professionals zoals loopbaanadviseurs, coaches of re-integratieconsulenten is dit boek interessant om cliënten mee te begeleiden.

Inhoudsopgave

6   Voorwoord
8 Stap 1 Begin met een plan
14 Stap 2 Moment van bezinning
22 Stap 3 Inzetten van persoonlijk leiderschap
26 Stap 4 Ontdek jouw kracht
50 Stap 5 Hoe je leert en werkt
58 Stap 6 SMART met subdoelen
70 Stap 7 Elevator Pitch
78 Stap 8 Wie kiest, wordt gekozen!
82 Stap 9 Netwerken, is net werken!
92 Stap 10 Solliciteren met social media
108 Stap 11 Curriculum Vitae en ‘sollicitatiebrief’
122 Stap 12 Het (sollicitatie) gesprek
132 Stap 13 Zaaien & oogsten… plannen & doen!

Brigitte Grootveld is jarenlang werkzaam geweest in de arbeidsbemiddeling, sinds 2013 zelfstandig als arbeidsmarktspecialist. Ze is gespecialiseerd in het geven van competentiegericht loopbaanadvies en het begeleiden van organisaties bij het ontwikkelen & opzetten van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment processen. Als spreker weet ze haar ervaring op een motiverende en praktijkgerichte manier in te zetten.  


69,95
Excl. BTW: 64,17